Over Hoffinterieur

Wat is Hoffinterieur, wie is José Kruythoff

In 1998 ben ik gestart met Hoffinterieur vanuit een groot verlangen om interieurs mooier  én ‘beter’ te maken. Een goed interieur betekent voor mij dat het ‘klopt’ met de omgeving en de bewoners. Ik heb niet een voorkeur voor één bepaalde stijl, de mensen voor en met wie ik werk én de mogelijkheden van een ruimte bepalen het uiteindelijke resultaat. De foto’s op de site zijn hiervan stille getuigen… Er zijn wel elementen die bijna overal terugkomen; een overdachte indeling, harmonie in kleuren/materialen, heldere lijnen, rust-reinheid-regelmaat maar graag ook iets tegendraads of eigenzinnigs!

brethouwer 005 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wie bent u?

Voor iedereen die nu niét tevreden is met zijn huis of werkplek. Hoffinterieur helpt u om helder te krijgen wat er ‘mist’ en vervolgens wat de mogelijkheden zijn om de woning of kantoor te verbeteren. De oplossingen kunnen zeer divers zijn; van een complete verbouwing tot een eenmalig kleuradvies.

Voor mensen die -in deze lastige woningmarkt- hun huis willen verkopen en dat zo goed mogelijk in de markt willen zetten. Dat vraagt om kennis van de huizenmarkt, creativiteit én mensenkennis. Hoffinterieur heeft zo al vele verkopen kunnen beïnvloeden op een positieve manier!

U kunt uw huidige huis moeilijk verkopen en wilt onderzoeken in hoeverre dit huis te optimaliseren is, de meeste klanten staan verbaasd welke onverwachte mogelijkheden er schuil gaan in hun woning. Bovendien bespaart u vaak aanzienlijk door te kiezen voor deze weg naar meer woongenot!

In de winkels vind u niet dé oplossing voor uw probleem; een kast die veel bergruimte heeft, niet te massief is, als ruimteverdeler kan fungeren, liefst in uw lievelingskleur blauw…. Hoffinterieur ontwerpt en levert dit meubel op maat zodat aan alle behoeftes kan worden voldaan.

Jullie gaan samenwonen en hebben werkelijk geen idee hoe de verschillende inboedels tot een prettige woning kunnen leiden…

Wat heeft Hoffinterieur u te bieden?

  • Interieuradvies- en ontwerp op maat
  • begeleiden kleine en middelgrote verbouwingen
  • een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers en andere mensen die ervoor zorgen dat de gemaakte plannen ook vakkundig worden uitgevoerd
  • een creatieve sparringpartner bij veranderingstrajecten in uw woon- of werkomgeving

Voor meer info over de kosten en werkwijze klik hier.