Werkwijze

Een ander mee laten kijken/denken in uw interieur is best spannend…

Ik voel me dan ook nog altijd zeer ‘vereerd’ als ik die ruimte krijg.

Iemand inschakelen bij veranderingen in uw interieur is dus een zaak van vertrouwen en ‘een klik’  tussen opdrachtgever en Hoffinterieur. Om te ervaren of die klik er is (of kan komen) kom ik altijd eerst vrijblijvend bij u langs om te kijken, te luisteren en te vertellen wat zoal de mogelijkheden zijn, soms is het mogelijk om direct een prijs te bepalen. In alle andere gevallen heeft u vaak binnen een week een duidelijke opdrachtomschrijving met bijbehorend prijskaartje in uw mailbox of brievenbus.

IMG_1957

Om u toch een idee te geven van prijzen; Hoffinterieur komt een dagdeel (2,5 tot 3 uur) bij u thuis op bezoek, alle interieurvragen kunnen dan gesteld worden en u krijgt ter plekke creatieve en praktische oplossingen en ideeën aangedragen. Kosten € 200,= incl. BTW. Uiteraard kan zo’n consult een vervolg krijgen in de vorm van het (verder) uitwerken van de plannen tot aan het het plannen/begeleiden van de bijbehorende werkzaamheden. De plannen worden gemaakt op basis van úw budget en wensen. Ook hierbij wordt vooraf een prijsopgaaf gemaakt zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

Het maken van een totaalplan van een ruimte doe ik het liefst via een uitgewerkte plattegrond en moodboard waarbij alle voorgestelde items duidelijk naar voren komen. Naast dit moodboard ontvangt U een werkboek met prijsopgaven en verkooppunten zodat u direkt aan de slag kunt. Of u schakelt Hoffinterieur in voor de uitwerking begeleiding, scheelt u veel tijd en energie! In de loop der jaren heeft Hoffinterieur een groot en betrouwbaar netwerk van leveranciers en uitvoerders die er met elkaar voor zorgen dat er een mooi eindresultaat wordt bereikt met zo min mogelijk overlast en zorgen voor de bewoners/gebruikers van de ruimte.

 

Een goede samenwerking geeft mooie resultaten, zie hieronder zomaar wat aanbevelingen van mensen die U voorgingen:

Toen we vorig jaar plannen hadden om onze American Kitchen die al 40 jaar oud is, te laten renoveren, wilden we ook de inrichting van onze kamer en keuken aanpassen bij de stijl van onze keuken. We hebben leuke en productieve gesprekken met je gevoerd om onze wensen te kunnen realiseren. Jij kwam met ideeën die net iets verder gingen dan onze fantasie. Het eind resultaat is werkelijk prachtig geworden. De kamer en keuken zijn daardoor een geheel geworden, warmer en evenwichtiger dan wij hadden gedacht. We krijgen veel complimenten van iedereen en wij zelf genieten iedere dag weer van ons nieuwe huis!!!!.Ook heeft José een mooi ontwerp gemaakt voor onze nieuwe kast die de keuken met de kamer verbindt. Verder hebben we een goed kleur advies gehad voor zowel de muur in de keuken als ook voor de vloer en de kast.

Tom en Ans.

 

 

De meerwaarde van José is dat zij je eigen, vaak vastgeroeste ideeën goed kan doorbreken. Zij komt met verrassende voorstellen waarop jezelf nooit gekomen zou zijn en welke je ook niet aangedurfd zou hebben. In ons eind jaren zeventig huis met veel bruin en donkerte heeft zij veel licht en kleuren gebracht waardoor het een veel vrolijker en lichter huis is geworden. Echter dit alles zonder het specifieke karakter van ons huis uit het oog te verliezen. Dat vinden wij echt ontzettend goed gedaan van haar.Omdat wij bijna ons gehele huis meer eigentijds wilden maken, heeft José in het gehele huis veel harmonie gebracht. Hoewel ieder vertrek anders is, past het geheel fantastisch bij elkaar. Zo hebben ook de voor ons bestaande meubels en meubels met herinnering in deze nieuwe outlook een mooie plek gekregen.Verder kan zij goed luisteren naar hetgeen jij belangrijk vindt voor je huis, bv. warmte en gastvrijheid uitstralen.Wij kunnen u haar dan ook van harte aanbevelen!

Loek en Marijke

Door jou in te schakelen hebben wij andere inzichten gekregen in de mogelijkheden die er waren zowel extern als intern voor onze verbouwing.
José je kwam met zeer verrassende ideeën , zoals de buiten kozijnen prachtig zijn ze geworden.
Verlichting, vloeren, behang en raamdecoratie etc etc. Alles bij elkaar zijn we nog steeds blij dat we jou via een vriendin hebben kunnen inschakelen.José nog hartelijk dank voor al je adviezen.

Aart en Marijke Kortekaas.

 

“Ik vind het fijne van de adviezen die José geeft dat ze altijd zo goed aanvoelt wat voor smaak ik heb, daarmee wordt mijn huis ook echt passend bij mij. Dit maakt dat ik mij echt thuis voel in mijn eigen huis. Er is nog iets wat ik erg op prijs stel, je kunt natuurlijk allerlei veranderingen toepassen, maar dit is niet altijd goedkoop. Ik heb gemerkt dat José waardevolle adviezen kan geven waarbij ze rekening houdt met mijn budget, hierdoor kunnen kleine niet te dure aanpassingen een wereld van verschil maken! Daarnaast is José betrokken, enthousiast en heeft humor.”

Marleen Vas Visser